Print Shortlink

Molt de temps sense escriure

Es trist però ja fa molt de temps que no escric res per aquí 🙁

La veritat que al començament d’aquesta aventura podia escriure dos vegades a la setmana sense problemes, però la feina va anar creixent i el temps per escriure reduint-se. De fet no es reduïa, sinó que sempre hi havia coses més importants a fer i no tenia ni temps per pensar en la meva magnifica web.

La veritat que estic molt content del servidor de correu propi, però la web no em fa gaira gràcia i em miro el servidor ben poques vegades.

A veure si algun dia m’animo i em compro un nou servidor de 500GB per ficar-hi ownclod (Si voleu més informació sobre el servidor de 500GB, o el que es owncloud deixeu-m’he un comentari). Sinó algun dia potse n’escric una entrada. Fins una altra!

P.D: Pels usuaris de MySQL, podeu actualitzar a MariaDB sense cap tipus de problema, el blog fa més de 3 mesos que està migrat a MariaDB. A veure si treiem un post amb la explicació del que es MariaDB i perquè actualitzarse.

Leave a Reply

Fork me on GitHub